google here :)

Loading...

Monday, January 23, 2012

Catering Raja Lawak 6 (1)

yeaah yeaah yeaah ! haha, finally beaybayy !!
dapat juga pergi :D aku gila hantu raja lawak since season 1 okay..
bila dapat pergi, maaakkk aiii tersenyum nampak gusi haaaaa!


aku pergi catering waktu petang, hari jumaat..
abg aku kata hari jumaat je, artis ramai yg ada kat sana.. lagi2 petang, confirm la aku pergi !
aku pergi pun, just nak jumpa zizan dan johan..


kul 6 ptg, baru sampai astro, kat cafeteria astro..
time tu baru ada tauke dan adik dia..
then baru la ada krew krew, peserta datang makan..
aku jaga makanan bahagian peserta.. 
perrhh, abg aku sruh jaga makanan tu baik2.. jgn bagi lebih..
yo laa, jumpa budak2 raja lawak.. kot2 cair tgk diorg, jumpa bakal pelawak la katakan?


then, dengar suara Johan Maharaja Lawak masuk..
PERRHHH, macam HD ohhh !!! 3D pun boleh jugak !
Zizan Maharaja Lawak pun masuk jugak !!
bapak aaaahhh! mata aku tak nak pergi tempat lain..
kalau boleh, tengoooooooooook je diorg.. hahaha, boleh taakk ? :P


Okay time ni, please jangan jealous dengan aku..
Zizan pandaaaaang je aku :D :D :D :D :D :D :D
then dia tegur aku dgn tunjuk makanan dia..
HAHAHAHHA, means dia ajak aku makan laa :D
dia tegur dengan senyuman dia, halaamaaaaakk kaki aku terus lembik..


aku apa lagi, senyum laa dengan senyuman comel aku, hehehe :)
patut laa Juliana Evans suka ! haihhh..
hmmm, abang aku kata Zizan tak makan minggu pertama..
minggu kedua ni baru dia makan.. haaaa, tu sebab ada aku la tu..
hahaha, gilooo mu.. aku sore jo pompue ado kat sano.. selain make up artis laa..


tapi Zizan tak amik makanan, PA dia tolong amikkan.. perhh, PA dia pun boleh tahan jugak :P
tapi tapi tapi, hatiku tetap kepada Zizan, hahaha.. minat je okay :P
makanan kat tempat juri dan krew krew da habis..
so, semua amik makanan kat tempat aku..
hehehe, PA Zizan amik la makanan kat tempat aku..
"aaawaaaakk, ade peha taakk ?" AYAT ZIZAN KAT AKU LAA WEEHHH !!


haihhh, laju je aku cari ayam peha hahahaha.. utk Zizan punya pasal..
lepas tu, Johan pula amik makanan.. siap menyanyi Johan time amik makanan kat depan aku..
bila tengok Johan, tersenyum lebar aku dibuatnya.. hahaha, nasib baik dia da kahwin..
amik ayam sampai 2 3 ketul, hahaha.. tapikan Johan bukan la mcm korg ckpkan tu..
biasa je aku tengok dia.. hehe


jumpa pula ahmad idham.. ambooiii, dia ni kan, peminat kuah asam pedas mak aku..
sambal belacan.. fuhhhh, suka betul dia.. haha
ehh, isteri Johan pun ada jugakk.. lawa gilaaaa.. terperanjat aku, hahaha..


*continue..........

1 comment:

chatting ? look at ur right and below of ur monitor :D

Open Cbox

Followers